Antwerpse dierenbescherming

Coordinatiecentrum dierenbescherming Antwerpen

De dierenbescherming in Antwerpen is dagelijks in de weer met weggelopen huisdieren en gevonden huisdieren. De vele vrijwilligers van de Antwerpse dierenbescherming verzorgen de gevonden dieren erg goed. Elke gevonden kat of hond is bij dit dierenbescherming in goede handen. De dieren krijgen gezonde dierenvoeding en schoon drinkwater.

Gezonde dieren voeding

Regelmatig worden honden en katten gebracht die al meerdere dagen niet meer bij hun baasjes zijn geweest. Sommige huisdieren die bij de dierenbescherming worden gebracht, zijn daardoor sterk vermagerd. Sommige honden en katten hebben al dagenlang weinig of niks te eten kunnen vinden.

Verloren honden

Bent u uw hond kwijt? En bent u op zoek naar uw hond? Maak zo snel mogelijk melding bij de dierenbescherming dat u uw lieve hond kwijt bent. Soms kunnen wij u direct in contact brengen met degene waar de hond is komen aanlopen. In dat geval hoeft u niet langs de dierenbescherming, maar kan U hoe uw hond ophalen op het adres waar de hond is komen aanlopen.

Gevonden honden

Is er een hond komen aanlopen bij u thuis? Of hebt u een hond zien lopen in het bos zonder zijn of haar baasje? Wij raden u aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de dierenbescherming. Wij kunnen de hond dan ophalen. Daarmee kunnen we vaak voorkomen dat een hond wordt overreden door een auto of vrachtauto. Vervolgens zullen wij op zoek gaan naar de baas van de hond. Sommige honden zijn goed te identificeren middels een chip of halsband met naam.

Nieuwe baas

Wilt u een hond adopteren? Of wilt u een ander dier adopteren? U kan bij de dierenbescherming terecht voor alle dieren groot en klein.

Contact opnemen

De Antwerpse dierenbescherming is erkend door de overheid, onder Erkenningsnummer HK30101355. U kan bellen met de dierenbescherming op telefoonnummer 03/440.05.48.
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .